Vass - inredningsdetaljen No 1

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
 
Söndag kväll å här ovan ser ni bilder från gårdagens lördagsmys här hemma - ett glas gott, lite chips och vacker spretig och lite vild vass i en vas - Vass är ju inredningsdetaljen som är No 1  just nu och just färgen beige är ju väldigt poppis i inredningsväg - jag ser många som målar i lattefärger igen. Tänk vad trender kommer och går! Bara det att sammet och manchester är på ingång igen - hade någon sagt det till mig för två, tre år sen så hade jag skrattat...men nu är det mer poppis än någonsin! 
 
 
 
 
 
Vassen är ju väldig enkel och vacker - så där spretig och snygg och i vackra vasen City lights kommer den helt klart till rätta! Brickan från marmor finns HÄR, skålen från Kähler HÄR, glaset är från Ittala och finns HÄR ja och visst är det lite fint med de små söta pumporna som får pryda marmor brickan - tycker att de gör mycket för den där höstiga-feelingen! 
 
 
Men sen så måste jag bara tipsa er - Jag såg nämligen ett supertips svepa förbi på någon blogg, kommer tyvärr inte ihåg vilken blogg det var - men - det rörde allt detta gräs och vass som nu dyker upp i överallt - vill man att det inte ska "damma" av sig av de fina vipporna så kan man spraya dem med hårspray så fäller de inte - toppen tips va! 
 
 
 
 
Nu är det dock söndagkväll och jag ska ta och bädda ner mig i soffan framför Kockarnas kamp och njuta av söndagkväll, tända ljus och lite härligt mys! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge!
#1 - iseedee

Vad fint det blir med lite vass. Väldigt enkelt och stilrent. :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!