Saffransbullar å julfilm...Så mysigt!

Hello fina ni - idag så har vi kickat igång julbaket 2018 med ett rejält saffransbullbak. Så mysigt och såååå gott!! Ja å bättre blev det av att det strömmade härlig julmusik ur sonosen och att barnen helt utan att jag ens sagt något valde att rocka jultröjor till julbaket - bara för att dom vet att jag gillar det så mycket. Hur gulligt - jag fick tom gå å byta om till jultröja jag med! 

 

En så fantastiskt mysig stund med två av mina tre finingar - den stora varienten har matteprov på måndag och satt uppe å pluggade medans vi bakade...dock var han väldigt snabb ner till köket när bullarna var klara!! Undra varför??

 

 
 
 
 
 
 

 

Nu är iaf en rejäl hög med saffransbullar klara å redo att fysas in. De borde räcka iaf någon vecka...vi är ju en familj på 5 å barnen äter MASSOR...ja å även mängder med gottis som jag bakar - ja å det gillas ju. Så jag bakar med glädje å dom äter lika glada - en bra kombo. Ja å när det är slut så är det ju bara att göra en ny laddning! 

 

 
 
Ja men då får man väl säga att julstöket 2018 är igång på riktigt...ja å mysigt är det! Nu ska vi ta å ta fram några av de där saffransbullarna, värma på lite glögg och dra på en julfilm på Neflix, jag har blivit tipsad om en julfilm som heter The Christmas Chronicles och den finns på Netflix. Det ska vara en annorlunda julsaga av producenten till "Harry Potter och de vises sten" och "Ensam hemma", Chris Columbus. Filmen handlar om syskonen Kate och Teddy som smyger sig ner i tomtens släde när han är på besök. Syskonen orsakar en olycka som riskerar att stoppa julen i hela världen....ja så den blir det ikväll! 
 
MYS!!! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!