Wihooo FRIDAY

Men åååå så skönt med fredag, denna vecka har varit hektisk och jag har kännt mig så trött så fredag mee helg på ingång är helt klart välkommet!!
 
  (null)

 
Idag väntar en dag på kontoret med MASSOR att göra, så det är lite som vanligt helt enkelt...full fart mot fredag och helg med en låååång ToDo-lista som ska betas av! Känns skönt då jag vet att jag får stryka över en jäkla massa på den där listan idag å det ÄLSKAR jag. Sen så blir det en tur iväg för att plocka upp en flaska gott, lite nya snittisar och fylla kylen med godsaker så vi är redo för helg - känns riktigt härlig måste ja säga.
 
Ja å väl hemma så ska jag springa över till grannen och hämta deras vovve som snällt ligger och väntar på mig...vi ska nämligen vara hundvakt ikväll. Bastians familj ska nämligen iväg på annat och då behöver han få gå promenad, bli pysslad med och då får han hänga hemma hos oss ikväll - så mys!! 
 
Nu är det det dock hög tid att jag hoppar in i min lilla vita bil och kör mot jobbet, så jag önskar er en fantastisk dag så syns vi lite senare helt enkelt!
 
Tjingeling så länge!
 
 
 
 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!