Veckan som varit genom min mobiltelefon

Detta med att summera veckan som varit med bilder som tagits med min mobil har hyllats av er läsare så jag måste ju bara fortsätta med detta - så kul med den feedback jag fått å att ni uppskattar att se dessa inte så stylade eller fixade bilderna! 
 
 
MÅNDAG:
 
Tillbaka till jobbet, ny vecka nya möjligheter och som alltid en fullsmetad vecka med möten, massor att göra och lite skön träning på det - det blev ett BodyPump pass som fick kicka ingång veckan!
 
 
 
 
 
 
TISDAG:
 
Ytterligare en dag på kontoret där jag och minf ina kollega Linda satt hela dagen och försökte jobba igenom våra ToDo's...ja vi tog lite söta selfies vid MER-väggen också - men manmåste ju få ha liiite kul på jobbet! Kvällen avslutades sen på gymmet! Så skönt att ha kommit igång ordenligt!!
 
 
 
 
ONSDAG: 
 
Har tyvärr inga bilder från onsdagen, men det var stallet för Mikaela som Tomas åkte på å själv så var jag på föräldramöte i Theodores klass - men som sagt inga bilder...sorry!
 
TORSDAG: 
 
Jobb och sen på kvällen så tog ja med mig Mikaela till gymmet - vi hade ett tänk att köra slut på oss själva så vi började med spinning för att sen köra ett pass BodyPump! Så skönt och sååå roligt at kunna träna tillsammans! 
 
Ja kolla svettiga, rödmosiga men glada - så härligt!
 
 
 
FREDAG:
 
Fredag så rockade jag min snygg-snygga röda kostym till kontoret. En Power kostym som jag ÄLSKAR! Morgonen börjades med en god kopp latte (vi har en barista som står och gör kaffe varje morgon när man kommer till kontoret - lovely!!).  Lunchen intogs ute på stan med goda kollegor och sen så blev det en kväll med mys hemma!
 
 
 
 
 
 
 
LÖRDAG:
 
Då blev det en tur till det blå/gula varuhuset...där nytt matbord shoppades...ja  å så åt vi ju självklart korv! Man MÅSTE äta korv på IKEA!! På eftermiddagen så gymamdes det och byggdes sen matbord - som var kantstött - GRRRRR så det var bara att packa ihop allt, slå sig ner i soffan äta godis och sippa vin istället... 
 
 
 
(null)

 
SÖNDAG:
 
Tomas packade sig iväg mot friends då det var derby Hammarby - AIK...med sig hade han båda sönderna och deras pappa - kul för dem att hänga tillsammans! SJälv så packade jag ihop mina trasigheter och  åkte mot IKEA för att byta dem...blev sittande i kö länge men kom tillslut därifrån med hela nya delar! 
 
 
 
Sen så har jag även beställt en ny så snygg lampa till köket då jag svängde in på LännaMöbler på vägen hem från IKEA. Lampan är det lite leveranstid på så jag får vänta 2-4 veckor tills den står där på plats men den är sååå fin å jag längtar! 
 
 
 
Sen så gjorde jag sånna där måsten som man måste göra på söndagar...storhandlade å fyllde kylen inför veckan som kommer! JAg gör så att jag gör en veckomeny iaf mån - tors som jag handlar å förbereder så jag vet vad vi ska äta. Denna vecka blir det vego burgare från Quorn med potatisklyftor i ugn, Korvstorganoff med ris, Köttfärssås med spagetti och Qouron pyttipanna med stekt ägg och rödbetor - en bra spridning. Vi försöker äta vego minst en gång i veckan - denna gång blev det två! Hejja oss!! Vänner, vecko handlar å planerar ni? 
 
 
 
Ja där har ni veckan som varit - nu är det måndagkväll och jag har precis kommit hem från gymmet...ja ni som följer mig på instagram har ju redan sett det - nu blir det soffan, landa å pusta ut! Imorgon kör vi tisdag! 
 
 
 
 

#1 - Anna

Gör definitivt en veckoplanering vad det gäller mat och lämning/hämtning av lillskrutten på förskolan! Att planera är det bästa som finns!! 😂😍

#2 - iseedee

Storhandel på söndagar är standard. :P Heheh.
Och godis på lördagar ett måste. :D

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!