Veckan som varit genom min mobil...

Måndagkväll så jag tycker vi tar att titta tillbaka på förra veckan genom min mobil och de bilder jag knäppt av...hur låter det? 
 
 
MÅNDAG:
 
I måndags så var det ju tillbaka till jobbet och allt vad det innebar...ja å så ett skönt BodyPump pass på det! En bra start på veckan helt klart! 
 
 
 
 Ja och så förtidsröstade jag...så viktigt!!
 
 
 
 
TISDAG:
 
I tisdags så rockade jag min så snygg-snygga röda kostym - har nog aldrig fått så mycket komplimanger som i tisdags! Så kul att höra att ett djärvt val med en röd kostym gillas!! 
 
 
 
Ja och så var det mentorssamtal i skolan med tonåringen som går i 8:an...ja å han ville INTE vara med på bild men jag han knäppa av en i farten. Tänk att min fina kille går i 8:an - GALET! Anyway..allt var så bra, han gör så fina resultat och är så duktigt...behöver jag berätta att jag är galet stolt! 
 
 
 
 
 
 ONSDAG:
 
Jobb å sen stallet för mig och skruttan...så mysig tid när hon och jag bara får hänga å vara. Gosa med hästar och hinna prata med varandra! 
 
 
 
 
 
 
 
 Ja å väl hemma från stallet så hängde vi i soffan tittade på Wahlgrens värld och tog selfies....härligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 TORSDAG:
 
Torsdag var en tag som gick i ett...först full fart på jobbet, där jag rockade min så snygga kappa på vägen dit iaf!! - älskar den!!
 
 
 
Sen så stressa iväg för att köra lilleman till sin fotbollsträning, efter det driekt iväg till föräldramöte i skolan för samma lilla kille där jag inte kunde hålla mig utan lämnade ett litet meddelande imatteboken! Ja jag tror jag landade hemma vid 21-tiden...PUST! Tacksam att vi är två här hemma då Tomas tog Theodore till träningen och passade på att ta med dottern ut på en löprunda under tiden!
 
 
 
 
FREDAG:
 
 
Jobb, full fart as always men sen så var det bara hem å gå över till grannarna där jag världens finaste BASTIAN väntade...min härliga dejt för denna fredagkväll. Jag var nämligen barnvakt...å han är ju sååå gosig!!
 
 
 
 
Det blev MASSOR med kel och bus!! 
HÄRLIGT!
 
 
 
LÖRDAG:
 
i lördags så var vi iväg till blomsterlandet å handlade massa höstblomster och efter det så blev det ett tungt ben och rumpa pass på gymmet! Så skönt! 
 
 
 
 
 
SÖNDAG:
 
Jag vaknade upp med stans förkylning...snorar och snörvlar som sjutton så det blev en fixar dag hemma där blommor åkte ner i krukor, nya lökar åkte imarken och på det så var jag iväg å fixade mina naglar...
 
 
 
 
 
 
Kvällen spenderades sen framför tvn där valvakan var på...nu är det måndagkväll och jag ligger nerbäddad i soffan under filten då förkylningen från hell dragit in...PUST! Så tungt....näsan är full med snor å ögonen bara rinner...nu blir det bara vila så jag blir frisk nart! 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!