Veckan som varit genom min iPhone

Ni gillade ju förra måndagen då jag sammanfattade min vecka med lite bilder från min IPhone så jag tänkte att vi kör en sån recap idag också - låter det bra?
 
 
Här är iaf veckan som var genom IPhone
 
Måndag:
 
Ny vecka och tillbaka tilljobbet...hade en hel del att göra så det var bara att kavla upp ärmarna å gasa på. Kvällen avslutades sen på gymmet med ett skönt BodyPump pass - så härligt att vara tillbaka å köra lite pass - har saknat det! Gillar energin och att få ett pass planerat åt sig...så detta fotsätter jag helt klart med!
 
 
 
 
Tisdag:
 
Ytterligare en dag med jobb och iom de kallare vädret så blev det jeans till jobbet för första gången denna höst...dock med lite uppkavlade ben och snygg snygga skor!! Ja å så måste jag tipsa er om det godaste vattnet ever - SmartWater, finns både med och utan bubblor och det är sååå gott! 
 
 
 
 
Onsdag:
 
Jo jobb som vanligt men kvällen spenderade sen i stallet med Mikaela som hade ridlektion. Ja å jag fick hänga med alla härliga tjejer och gosa med hästarna - så mysigt! 
 
 
 
 
Torsdag:
 
Efter jobbet så hade Theodore träning så det blev bara till att äta lite snabbt för att sen åka in mot Zinkenstam för att hinna till hans träning. Jag optimerade tiden och körde en runda medans han tränade...men mitt träningspass var klart innan Theodore var färdig så då fick jag sitta där på sidlinjen å titta på killarna! Grymt duktiga dom är!!
 
 
 
 
Fredag:
 
I fredags så invigde jag hösten på rigtigt å hoppade i en ny så snygg stickad tröja, matchade den med svart skinnkjol, vita sneakers och min Mullberry Bayswater väska - en enkel men snygg fredags outfit!
 
Kvällen spenderades sen hemma med god mat, gott i glaset och kristallen på tv - ett bra avslut på en arbetsvecka!
 
 
 
 
Lördag:
 
Lördagmorgon så blev det Almenäsintervaller på gymmet - att springa är INTE det jag älskar mest men det måste ju också göras...så det fick bli intervaller...lite lättare att hantera, räkna ner och bli klar än att ställa sig på löpbandet å springa i 60 min - jag körde iaf på ganska hårt å var helt slut när jag väl var färdig! En skön kännsla.
 
 
 
På kvällen sen så väntade det kräftskiva hos våra grannar...vi hoppade dock de vanliga signal kräftorna och mumsade havskräftor och räkor! Gott Gott!
 
 
 
Söndag:
 
Söndagen spenderade först på fotbollsplanen med Olliwer som hade match, sen så blev det hem å fixa lite och sen så röde jag ihop en smarrig middag - så en skön söndag helt klart!
 
 
(null)
 
(null)
 
 
Nu är det dock måndagkväll och jag har precis kommit hem från måndagens BodyPump på gymmet så nu blir det en dusch och sen soffan! 
 
Önskar er en fin kväll å syns vi imorgon igen!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!