Veckan som varit genom min Iphone

Men iom att ni verklar gilla denna "tillbaka blick" genom bilder tagna med min iphone så tänkte jag att vi fortsätter med det - ok?
 
 
MÅNDAG:
Jag vaknade upp VRÅL snorig...dagen blev lång, trist, tråkig och snorig...USCH - sämsta starten på veckan!! Jag bäddade ner mig knaprade strepsils, tog coldzyme och näsdroppar i massor...
 
 
 
TISDAG:
 
Trots att jag var snorig så var det bara att bege sig till kontoret...hade MASSOR att bocka av och kände inte att jag kunde vara hemma. MEd mig hade jag lite små presenter till mina fina kollegor! Dom ärju bäst så dom fick alla lite smaskig kexchoklad - det var dom värda!
 
 
 
ONSDAG:
 
Jag började känna mig bättre och orkade mer igen...som om att det var en kort men intensiv förkylning jag haft. Kickad igång onsdagen med god kaffe och snygg snygga klackar - då blir man ju frisk i bara farten!  
 
 
 
TORSDAG:
 
Full fart på kontoret och sen hem för att ta med Theodore iväg på träning...själv så passade jag på att ta en skön lång PW på 8 km längs vattnet nere på vackra söder - så härligt !
 
 
 
FREDAG:
 
Fredagen spenderades på kontoret och sen åkte jag direkt till gymmet och rev av lite härlig träning!! Så skönt!! Att känna sig piggare känndes fantastiskt...kroppen orkade men efter att ha varit krasslig så var det TUNGT att köra intervaller - men såååå nyttigt!!
 
 
 
LÖRDAG:
 
En skön morgon som började med god frukost, sen iväg med Theodre på match, hem å direkt till gymemt för att köra rygg å sen på kvällen så var det kräftskiva på gatan - så en full dag med massor att göra - men det gillas helt klart! 
 
  (null)

 
 
 
Söndagen har spenderats hemma...å sen så rev jag även av ett skönt pass på gymmet...trots förkylning så blev det en bra träningsvecka! 
 
Tjohoo!
 
 
 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!