Välkommen härliga helg!

Det är ju bara så fantastiskt skönt att få checka ut på fredagar…den där feelingen som infinner sig i kroppen älskar den! Det är något extra härligt att få ha fredagkväll och veta att man har en hel lång härlig helg framför sig! LOVE IT!

  (null)


Efter att ha varit en sväng på stormarknaden för att fylla på kylen inför helgen så är jag nu hemma å huset är storstädat av barnen – så tacksam att dom varannan fredag städar av här hemma så det är rent och snyggt när vi kommer hem.

  (null)


 

Nu har det serverats lite härligt fredagsmys till barnen och jag och Tomas har slagit oss ner i soffan – nu är det helg…så jäkla skönt!

 

Vänner jag önskar er en fin dag så syns vi imorgon igen!

(null)

#1 - iseedee

Vilken fin uppsättning! =) Så höstfint!
Härligt när barnen hjälper till med städningen. :)

#2 - Jennie

Så fina ljuslyktor

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!