Vad sk du bli när du blir stor

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Axelssons.se

 

Hemma hos oss så är det ganska mycket diskussioner om vad man ska bli när man blir stor…vi har tre barn varav två i högstadiet – flera av deras kompisar går nu i 9:an och ska därmed strax välja gymnasium och därmed vad man ska bli när man blir stor.

 

 
 

När jag gick i högstadiet så hade jag ingen aning om vad jag ville jobba med – jag kände att det var liiite för tidigt att behöva välja. Så till gymnasiet så blev det en så bred linje som möjligt…sen så blev jag ju projektledare med inriktning på IT…skulle jag få välja nu idag så skulle jag nog gärna arbeta med något som har med kroppen att göra. Som PT, massör, knotknäckare eller liknande – det intresserar mig något enormt och därför är det ju så bra att eftergymnasiala utbildnignar finns.

 

Hos Axelssons så kan man vidareutbilda sig som vuxen – det finns kurser i det mesta som rör kroppen och friskvård i stort – en perfekt plattform att titta in på för att hitta inspiration och kurser’/utbildningar som passar.

 

Apropå friskvård så är jag precis hemkommen från ett tufft pass på gymmet – Idag har ben och rumpa fått jobbat något enormt å det är SÅ skönt! Jag älskar att köra stor muskelgrupper och ösa på ordentligt så att det nästan är svårt att gå när man ska gå hem – tänk att få jobba med det å ge kundskap om träning till andra. Det hade ju varit magiskt!

 

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Axelssons.se

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!