Torsdagens jag

Ja här har ni mig denna grå och burriga torsdag…

 

 
 

Jag är lite små trött idag…känns som om jag behöver helg. Det har varit en krävande start på denna hösttermin och jag längtar mer å mer till den 9 november då detta mastodont projekt som jag drivit ska ha gått live i sin helhet och jag förhoppningsvis kan få pusta ut och inte ha dagar som är fulla till bredden…Detta med långa dagar på kontoret, kvällsjobb, att vakna och skriva ner saker man inte får glömma klarar man bara en viss tid och nu börjar det kännas som om bägaren snart rinner över.

 

 

Nästa vecka är det utbildning i en av delarna vi ska gå live med, sen så är det fokus på testande av tredje och sista ettappen så jag börjar se ljuset i tunneln – det är bara att orka!!

 

 

Men vänner – här har ni mig i en så fin tröja som jag fick av min fina make…han vet att jag älskar Busnel och deras klassiska stil men denna hade en liten twist som jag bara älskar, sen så är det så fint att han just köpte den till mig – så omtänksamt. Tröjan heter Estelle och är från AW kollektionen av Busnel och den finns HÄR om någon  av er är intresserade.

 

NU är det dags att åka mot kontoret, så jag önskar er en fin dag så syns i senare igen…

#1 - Kamilla

Vilken toppen present du fått av maken. Den superfina tröjan har jag också kikat på men tyckt att jag inte haft råd med ännu. Ha en fin fin torsdagskväll

#2 - iseedee

Så fin du är!
Din tröja ser riktigt mysig ut. :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!