Tisdagsmiddag och trasiga nyckelben...

Idag så trotsade jag min förkylning och tog mig till kontoret för att jobba undan lite...har verkligen allt för mycket att göra för att stanna hemma. Dock så fick jag världens jobbigaste samtal där på dagen...barnens pappa var nämligen på väg till sjukhuset med Olliwer då han ramlat på rasten och man befarade brutet nyckelben...
 
Det blev som sagt doktorsbesök, röntgen och ja, det var mycket riktigt ett brott på nyckelbnet på höger sida... det var av och nu väntar vila, lugn och ro å INGEN fotboll i 4 veckor och om det sen ser bra ut så kan man sakta men säkert kanske börja träna lite lätt...jaja vi får se. 
 
Så denna dag blev lite upp och ner...lite tuff på mamma hjärtat måste jag säga - svårt när ens små gör sig illa. Man vill ju skydda dom på alla sätt som bara går å det är svårt att inse att man inte kan det.
 
Aanyway...nu är det kväll och jag har fått en god middag i magen.
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja dagens middag blev en smarrig Taco-bowl på quorn - så gott! Enkelt, lätt och super smarrigt! Det behövdes efter denna dagen...pust! 
 
Nu blir det iaf att ta kväll...ja och lille man ska väl försöka förlika sig med att han inte får spela fotboll på ett tag, att han ska ta det lugnt och läka så att han inte får några komplikationer av detta nyckelbensbrott...ja och jag ska ta och försöka kurera mig ordentligt så jag blir frisk från denna förkylning å får träna igen! 
 
 
 
 
#1 - Angelica Wåhlin

Uscha, hoppas nyckelbenet läker fort & bra!

#2 - Carro

Ajaj stackars liten :( hoppas ni båda kryar på er snabbt! Vad har du ägnat tiden åt när du varit hemma förkyld, läst någon bra bok eller tittat på någon bra serie? Vad god maten såg ut, skriv gärna ut recept på den, speciellt såsen! :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!