Skydda dig mot flunsan!

Inlägget sker i samarbete med Svea Vaccin

 

 

Nu är hösten här och med det alla jäkla basilusker…det snoras, hostas och snart så är det väl influensa tider också. Det brukar ju komma som ett brev på posten sådär på hösten/vintern… Influensa orsakas ju av ett virus som har den egenheten att det muterar väldigt snabbt vilket gör det svårt eller omöjligt att utveckla ett varaktigt influensavaccin och det är därför man får gå iväg och vaccinera sig varje år – allt för att få ett sånt hållbart skydd som möjligt!

 

 

 

 

Vaccination mot influensa rekommenderas den som befinner sig i någon av riskgrupperna (äldre, gravida, de som lider av olika sjukdomar som bland annat diabetes och lungproblem) men jag brukar jag faktiskt vaccinera mig mot influensa – det är ett enkelt sätt och skyddar bra. Jag tänker  mest finns det vaccination och att jag då kan undvika att bli sjuk varför inte ta det! Det är ju bara ett enkelt litet stick å så är risken för att bli sjuk minimal!

 

 

En spruta med Influensa vaccin kostar ca 300 kr och det tycker jag helt klart det är värt…själv så vaccinerar jag mig på Svea Vaccin som har en mottagning här i närheten av där jag bor. Det är enkelt att boka en tid (finns en tjänst för det på nätet) sen så är det ju bara att ta sig iväg å få den där lilla sprutan – så håller man sig frisk – bra va!

 

Nu önskar vi bara att det ska komma vaccin mot den där förkylningen också…tänk om man kunde ta en spruta mot den, att slippa snora, hosta och snörvla…ja jag ska nog lägga in om ett förbättringsförslag till dem på det!

 

Inlägget sker i samarbete med Svea Vaccin

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!