Självklart ska lördagsgodiset matcha fredagsbuketten!

(null)Lördagsgodis och lördagsmys…älskart! Ja godisskålen som är full med mina favvisar ska ju självklart matcha helgbuketten – eller vad säger ni. Gud man är ju lite smått skadad när man ens ser det sambandet…att godiset man plockat har samma nyans som blommorna. Det är ju nästan lite sjukt! 

 

(null)

 


Hur som helst barnen ville köra filmkväll så nu sitter vi här och försöker enas om något att titta på…inte lätt! En vill sen något lättsamt och gulligt, medans en annan vill se pang-pang å en tredje vill se skräck – hahah vi får se om vi får till det å ser någon film över huvud taget när vi scrollar som vi gör i flödet av filmer på netflix och viaplay!!

 

Tänk va lätt det var när man gick in på en videobutik för att hyra film – det fanns en topplista och från den tog man EN film baserad på bilden på framsidan och texten på baksidan.

 

(null)Anyway - Vi har haft en härlig dag här hemma…sen så har vi gymmat hela familjen, ätit god middag och bara hängt allihopa – så mysigt! Älskar när vi får till dagar då vi kan vara tillsammans alla 5 utan att någon ska iväg på något…

 

Nä nu får jag nog kliva in och ta över den där fjärren om det ska bli någon film över huvud taget, hahah!!!!


Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!