Plopp så gott!!

Vänner har ni sett dessa nya godsaker från Plopp?? 
 
 
Ser ju bara sååå smarrigt ut! Tre nya smaker av plopp...eller rättar sagt gamla hederliga plopp som parats ihop med godbitar som kexchoklad, djungelvrål och gott och blandat - vilken hitt!!!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Jag hittade dessa smarrigheter på stormarknaden när jag handlade senast och var bara tvungen att köpa dem då jag vet att familjen vill vara med och utvärdera! Jag är dock mest sugen på att prova plopp och djungelvrål...jag älskar plopp och jag älskar djungelvrål så det kan ju inte bli annat än super!!
 
 
Jag är ju en gottegris av rang...älskar allt onyttigt, speciellt då choklad, lakrits och chips...det är två laster jag har!! ÄLSKAR det å äter nog något gott flera dagar i veckan...ja, jag är nog lite av en livsnjutare när det kommer till mat, sötsaker och annat som ger livet lite extra. Man måste ju få unna sig!! 
 
Men sen så rör jag ju på mig så det där med att jag unnar mig jämans nog ut med gottis intagen...jag brukar säga att jag tränar för att kunna äta det jag vill när jag vill å det är sant! MAT och godis är ju bara för gott för att stå över...
 
 
 
 
 
 
Nu väntar torsdagsjobb så jag får lämna er och önska er en fin dag så syns vi senare igen! 
Tjingeling så länge!
 
#1 - Ulrika

Jag är helt på din linje! Mat & träning är livet. Tack för all feelgood du sprider i din blogg! Trevlig helg!

#2 - Mandy

Har sett dom men ej smakat. Jag e inte så mkt för att blanda choklad med annat om jag ska va ärlig :P SÅ kommer nog INTE att köpa och smaka dom där... ;)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!