Lampkärlek

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Vi har fått en sprillans ny snygg-snygg bordslampa hemma i vår lilla villa – den är verkligen sååå snygg!! Jag har spanat på den ett tag men här i helgen så slog jag till och jag är så jäkla nöjd! Den passade som handen i handsken där på den vita skänken med fin Eukalyptus i Cloudy krukan, ljusstakarna City lights från Louise Roe i klarglas från bredvid – så smashing! 

 

 

Todeloo vänner! 

 

 

Hoppas ni har det fin-fint själv så ligger jag på rygg i soffan efter kvällen pass på gymmet. Det små värker i hela kroppen och jag känner mig sådär trött överallt – en skön känsla. Då vet man att man har tagit i och att kroppen fått jobba.

 

Gud så glad jag är att jag kommit igång ordentligt med träningen så här efter sommaren och semestern…jag mår ju sååå mycket bättre när jag rör på mig. Jag blir lättare att leva med och huvudte känns klarare och även om kroppen värker så känns den lättare på något sätt när jag rör på den regelbundet! 

 

 

 

Men visst är lampan fin – en riktig lampkärlek!!

 

Lampan kommer från Iittala och modellen heter Leimu – en blivande designer klassiker! Jag är så jäkla nöjd, tycker den är fantastiskt snygg!! Men snygga och dyra designerlampor finns det ju väldigt många av men denna var det något speciellt med…en betongfot med grått glas och i en lagom storlek (vi har den stora  men det finns en liten också) perfekt i vår lilla villa!

 

 

 

Nä nu ska jag fortsätta med att göra ingenting, ligga här på soffan och bara pusta ut – det är jag värd efter en dag på kontoret och ett tungt pass på gymmet!

 

Vänner jag önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen!

#1 - Linda Lundin

Så snygg lampa!!

#2 - Tess

Så himla fint! Älskar lampan :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!