Lady in red

Godmorgon vänner och godmorgon FREDAG!! 
HUR fantastiskt är inte det! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 Ja då har vi fredag IGEN - galet, veckorna springer förbi...full fart och MASSOR att göra på kontoret göra att jag inte riktigt hinner med. Det är möten, ToDo's och administration som tar upp min tid å allt bara går i ett så det ska bli skönt att köra fredag och ha helg på ingång!
 
Men fredag det betyder ju fredagsoutfit här på bloggen och ovan har ni mig, dagens bloggerska i rött dagen till ära. Jag har nog aldrig fått så mycket kommentarer som när jag haft denna på mig. Jag har fått höra att det är snyggt med färg, att det är grymt att våga bära upp en röd kostym, att snittet är coolt ja att jag och kostymen är snygga helt enkelt. 
 
 
Ja å för er som undrar...kostymen är hemklickad från HM - kavajen för många år sen och byxorna hittade jag här i slutet på sommaren. Så det är igentligen två pieces som funkar så bra tillsammans - grymt va! 
 
 
 
 
Så nu tar jag min röda kostym och drar mig mot kontoret - fredag och nedräkning mot helg.
Whoop Whoop 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!