Hösten är här!

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Tjingeling finaste ni - igår kom hösten på riktigt!! 

Burrr, igår var det riktigt bitande kallt när vi klev ut genom ytterdörren. Hallå hösten!! Lilleman gick till skolan med både mössa och vantar på...själv så hade jag faktiskt också gärna dragit på mig en mössa och vantar! Det var bra ruggigt! Jag behöver verkligen införskaffa mig en tunnare, snyggare höstmössa för jag har bara grovstickade varianter som passar perfekt kalla vinterdagar, men inte i slutet av september…något annat som jag behöver är en snygg höst trenchcoat eller tunnare kappa - jag har en gammal sliten svart sak från Tiger of Sweden men den hänger helt klart på sista räfrängen så en ny behövs ASAP - dessa nedan så snygga å alla hade både passat på mig och i min garderob - nu ska jag bara bestämma mig för vilken av dessa som jag ska köpa - kan tyvärr inte klicka hem alla! 

 

 1. Kappa / 2. Kappa / 3. Kappa / 4. Kappa / 5. Kappa / 6. Kappa / 7. Kappa / 8. Kappa / 9. Kappa

Vad säger ni -. vilken är snyggast? Vilken ska jag slå till på?? 2:an och 7:an är nog mina favoriter just nu men det kan lätt ändras...så hjäp mig gärna! Vilken hade ni klickat hem?

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!