Godmorgon världen!

(null)

 

 

Todeloooo vänner!

 

 

Hoppas ni har det fint där ute i stugorna, själv så vaknade jag på ett strålande humör och ska nu mumsa lite smarrig frukost innan det är dags att bege sig till kontoret och köra FREDAG!

 

Jag var uppe tidigt i morse och snörde på mig skorna för att gå ut å fånga dagen…alla sussade sött i sina sängar när jag begav mig ut. Efter 50 min i spåret så är jag hemma igen, pigg, glad och fyll med endorfiner  - barnen har fått i sig frukost (havregrynsgröt mumsar alla tre till frukost innan skolan…Mikaela äter sin med färska bär på, Theodore med kanel och mjölk medans Olliwer har äppelmos på sin gröt) och har gått iväg mot skolan så nu sitter jag här och njuter av tysstnaden. Jag jag sippar kaffe och äter smarrig kvarg med godaste granolan på från Rene Voltair med lite banan och goda cocos flingor - nom nom  .

 

 

På vardagarna så brukar jag vara dålig på att äta frukost men har jag kört morgon träning så blir jag hungrig som en tok – så då ser frukosten ut som ovan. En perfekt start på dagen efter man rört på sig! 

 

(null)
 

 

På helgerna så mumsar jag gärna äggröra, en god Levain smörgås med ost – ja bröd är en stor last förr mig. Tok älskar nybakat frukostbröd och skulle kunna äta en hel levain limpa själv…dock så mår väl kroppen inte så bra av det så det får räcka med en skiva till helgfrukosten…(eller ja ibland två eller tre). 

 

Men annars så är väl det viktigaste när det kommer till frukost kaffet – jag kan inte leva utan kaffe. Vi har både en nespresso maskin hemma och en vanlig mocca master men godaste morgon kaffet är nätan en vanlig bryggkopp med mjölk i – gott gott gott! 

 

 

Vad är eran favvovardagsfrukost förresten? Berätta gärna:)

 

Nä nu är det hög tid att ta sig mot kontoret och kicka igång denna dag – Fredag vänner, hur härligt är inte det!

 

Tjingeling så länge!

 
 
 
#1 - Ann-Sofie

På vardagar, alltid 1-2 kokta ägg och en stor kopp te, ibland som idag en smothie med ett kokt ägg till.
På helgen, världens godaste äggröra med gräslök, grovt bröd med dubbla pålägg :) Typ ost och skinka med krasse på, en god juice och en stor kopp te eller två.

Trevlig helg!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!