God morgon FREDAG

Hur U N D E R B A R T är det inte att vakna upp till FREDAG!! Det är något speciellt med fredagar, jag är liksom på bättre humör redan när jag slår upp ögonen än jag är någon annan morgon i veckan. Kan kanske ha å göra med att det är just FREDAG å att helgen är på ingång…ja och det faktum att jag mår bättre – att jag är frisk och att jag får åka till gymmet efter kontoret idag!

 

Whoop whoop – Happy me!! 

 

  (null)


(null)Anyway – nu är morgonens kaffe i magen, träningsväskan är packad, lika så lunchlådan så det är dags att bege sig mot kontoret för lite hederligt förvärvsarbete ja och på mig så har jag en ny snygg-snygg klänning! Den hittade jag via en sida på instagram som heter @sandelins Det är ett instagramkonto för en fysisk butik men det bästa är att dom skickar - så hittar man något man gillar så kan man swisha så får man ett paket hemskickat - super va! 

 

Ja så nu ska jag och min nya snygg-snygga klänning ta mig mot kontoret och köra fredag! Så vänner - vi ses senare helt enkelt! 

 

Tjingeling så länge!


Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!