En blodig halloween med Fanta Blodapelsin

Att börja preppa för höst och Halloween…tänk att vi redan går mot mörkare tider, höstlov, allhelgona och även halloween – vi har liiite för stora barn för att dom ska gå ut och gå "bus eller godis" men att fira halloween lite extra med pumpor en god middag och smaskig läsk med läskigt utseende är nog INGEN för gammal för – så det är precis det vi preppar för  här hemma! En höst och halloween med pumpor, god mat och läskig läsk!

 

(null)

 

 

Fanta har släppt en "limitid edition" burk inför  halloween med smaken "Fanta Blodapelsin" och med en Dracula på burken – perfekt till Halloween!! Visst är den snygg burken – ja  å smaken är sååå god! Även om burken är lite "halloweenig" med sin dracula på så är den super smarrig och passar heeela hösten. Ja sen så är denju "limited edition" så passa på att hugga din i affären redan nu!! 

 

 

(null)
 
(null)
 
#1 - Evelina

Men wow den måste vi ha!! Vi som alltid har halloween fest här hemma och det lär det ju bli även i år..måste genast kolla våra butiker imorn.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!