Almenäs intervaller

(null)
 
Idag så rev jag av två härliga pass på gymmet - först almenäs intervaller och sen ett skönt bodypump pass - sååå skönt!! Det värker bra i kroppen så här när jag sitter i soffan och bara är - älskart! 
 
 För er som inte vet vad Almenäs-intervaller är för något: först springer man 10 minuter som uppvärmning, sen 10 enminutersintervaller (dvs 1 min snabbt och en minut långsamt, upprepa 10 ggr, totalt 20 minuter), sen nedjogg i 10 minuter. Passet tar alltså 40 minuter. Jobbigt när det pågår, men det är snabbt över. Hur snabbt man springer intervallerna beror på ens personliga dagsform. Men det ska vara så pass fort att man blir riktigt trött under den där minuten.
 
Har ni inte provat almenäs intervaller  - do it!! Dom är så sköna och det är ett skönt pass som man river av ganska fort...sen så behöver man inte riva av ett bodypump pass efter som jag gjorde men det var riktigt skönt! Tänk att trots att jag började denna vecka med en jäkla förkylning så har jag rivit av 4  pass! Whoop whoop!
 
  (null)

 
 
Men vänner vi MÅSTE prata om träningskläderna jag har på mig...har klickat hem dem HÄR å byorna var på REA - hur bra!! Sen så finns dom iflera färger även dom på REA - hur bra!! Så passa på att klicka in å shoppa loss! för det har jag gjort! HÄR hittar ni alla snygg-snygga träningskläder! 
 
NU blir det soffan famför kockarnas kamp och sen Helenius hörna! En bättre söndag! 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!