Veckan som varit genom min mobl

Tänkte vi skulle ta en titt på veckan som varit genom bilder som jag knäppt av i min mobil...ni brukar ju gilla detta och er önskan är min lag så här kör vi! 
 
 
MÅNDAG:
Ny vecka, nya möjligheter...ja en full smetad vecka med utbildnign för vår säljkår i de projekt jag driver...så en nervös morgon men allt gick som det skulle å det måste jag säga var sååå skönt!! 
 
 
Kvällen spenderade sen på gymmet - ett skönt Boxpass revs av å galet va kul men jobbigt det var - mer sånt!! 
 
 
 
TISDAG och ONSDAG
 
Mycket jobb om dagarna (och sena kvällar) men tid för återhämtning och rensning av huvudet med lite träning på gymmet...provade på något nytt som heter Booty Move - ett rump pass - det var väl sådär. Inte riktigt min smak men nu är det provat iaf! 
 
 
Ja och så har jag unde veckan fått en ny craving när det gäller mat  - blomkål och broccoli i ugn - såååå galet gott!! Tror jag åt det till varje maträtt föra veckan...denna vecka har jag utökat kål sortimentet och lagade brysselkål till middag!! 
 
 
 
TORSDAG
 
Kanelbullensdag - ja å självklart så firade vi det - jag hade handlat bullar till mina "lelever" som blev sååå glada så - nom nom nom!!
 
 
Ja å  till kvällen så körde jag och Mikaela ett dubbelpass...först spinning och sen bodypump - hejja oss!!
 
 
 
FREDAG
 
Sista dagen av  utbildning - och för att fira att sista utbildningstillfälelt var avklarat så blev det lunch på stan för mig och min bästa kompanjon i detta projekt Linda - nom nom nom Sushi!!
 
 
 
Fredagkvällen spenderades sen hemma i soffan med ett glas gott i handen, tända ljus, en brasa som sprakade och massa chips - en perfekt kväll om du frågar mig!
 
 
 
LÖRDAG och SÖNDAG
 
Helg å lite fix hemma, träning och shopping - så en lugn å skön helg! Det gillas!!
 
Vad gillar ni "emilmössan" som fick följa med mig hem? JAg gillar den skarpt! Perfekt för lite svalare väder!! 
 
 
 
Nu har vi ny vecka å denna vecka är igång kickad på bästa sätt - 60 min boxning - tjohoo nu är jag full med endorfiner och redo för denna nya vecka!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!