Veckan som varit genom min mobil

Hej vänner - Måndag och as always full fart! Vi gick idag live med en del av det projekt jag drivit å det känns såååå skönt! Ritkgit lättande! Men det är inte det vi ska prata om utan jag tänkte att vi ska titta igenom förra veckan lite...å vi gör det som vanligt genom bilder som jag knäppt av med mobilen - så häng med! 
 
MÅNDAG: 
Måndagen började med att vi drog igång testandet av telefonisystemet som jag och mina projektdeltagare håller på att implementera...så det var testandet, testande och lite mer testande. Kul men krävande!! Huvudet känndes tomt när jag väl gick hem för dagen...som tur vad kunde jag fylla på med lite energi på gymmet! Skönt! 
 
 
 
Ja å att mötas av detta på gymmet är ju bra härligt! Precis i min anda!!! 
 
 
 
TISDAG:
 
Vidare arbete med testande men jag invigde också snyggaste hatten/kepsen ever - så jäkla nöjd med det inköpet!! Snygg va - finns på Lindex för 150 pix! ett kap! 
 
 
 
 ONSDAG:
 
Knäppte av denna bild som jag möttes av när jag gick upp preppat med kaffe, en linfrö shot och min ingefärs shot - ja det är så jag börjar min morgon. Kaffe, en shot linfrö för magen och sen ingefärshot för att hålla basiluskerna borta! 
 
 
Sen mot jobbet för vidare testande av telefonilösningen!! Ja å det gör man ju bäst i röda skor - eller hur!
 
 
 
TORSDAG:
 
På torsdagar har jag och Mikaela egentid på gymmet - då kör vi först spinning och efter det bodypump tillsammans. Så härlig tid där vi två får hänga själva...prata, träna och bara hänga vi tjejer! 
 
 
 
 
 
 
FREDAG:
 
Sista dagen av testande och det gick bra! Vi hade allt under kontroll vilket var sååå skönt! Firadehemma med ett glas gott och la upp det på instastories...
 
 
 
Fick då detta från finaste vännen och projektdeltagaren - det värmer något enormt!!! Så glad att jag har bästa teamet på jobbet! Det gör det så roligt att gå dit varje dag, att göra det där lilla extra! 
 
 
 
LÖRDAG:
 
Lördagen spenderades på golfbanan där årets viktigaste golftävling gick av stapeln - GRANNFEJDEN!! En golftävling här på gatan alltid lika roligt...tyvärr gick golfen inge bra men galet vilket väder vi fick å sällskapet var ju bara fantastiskt! En bra lördag helt klart! 
 
 
SÖNDAG:
 
Så hängde jag med finaste familjen, lite shopping, lite tränign och sen soffmys - en bättre söndag helt klart! 
 
Men nu är det måndag och jag sitter här i soffan efter ett skönt pass på gymmet och försöker landa efter den här dagen..imorgon kör vi tisdag! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!