Veckan som varit genom min mobil

Men vänner måndag kväll...det betyder ju att vi ska ta en titt tillbaka på veckan som varit genom bilderna knäppta med min mobil. Jag får alltid så mycket kommentarer om att ni gillar dessa inlägg så jag tycker att vi fortsätter med dem! Eller vad säger ni? 
 
Anyway - här kommer veckan som varit gemon bilderna i min mobil.
 
 
MÅNDAG: 
Jag började veckan med att hålla i några dragningar kring de projekt som pågår....det gick bra! Jag hade koll på mina delar, vad jag skulle säga. På det så gick vi efter arbetstid live med del 2 i de projekt jag driver så det blev en lång kväll! 
 
 
 
TISDAG:
 
Tisdag så kom jag in tidigt till jobbet och lämnade denna fina lilla påse med innehåll på min fina projektdeltatgare Lindas arbetsplats...alla go-lives ska firas med bubbel å denna flaska var hon sååå värd! 
 
 
 
ONSDAG & TORSDAG
 
Två dagar av jobb, träning och mer jobb - ja å nedan så ser ni en av veckans goda middagar - Fisksoppa! Nom nom nom!! 
 
 
 
I torsdags så var jag även iväg med Theodore till tandläkaren då hans ka få tandställning.
 
 
 
FREDAG
 
Började morgonen med att få skrapa rutorna på bilden...sen så blev det massa jobb innan jag tillslut bjöd mina fina arbetskompisar på lite god fredagsfika! EN härlig dag! 
 
 
 
 
 
 
LÖRDAG:
En lugn dag som mest bestod av fix hemma å sen träning innan det blev god middag och sen sitta i soffan å titta på säsongens premiär av så mycket bättre. Tror detta kan bli en bra säsong - så många duktiga sångare! 
 
 
 
SÖNDAG:
En lugn dag helt utan måsten, utan träning utan jag låg i sängen å läste en bok, sen så har vi sett på film å storhandlat inför veckan men det är nog allt...ja å vet ni vad - julen har flyttat in på vår stormarknad!! 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!