Välkommen U N D E R B A R A helg!

 
 
Hej Fredag och Hej Vänner!!
 
 
Tänk vad underbart med fredagkväll och helg på ingång - det känns fantastiskt skönt måste jag säga! 
 
Denna vecka har varit krävande minst sagt! Full fart och massor att göra med tester i de projekt jag driver...på det så har jag haft besök från Englad av leverantören av ett av systemen vi implementerar så ja GALET mycket! MEN jag och min fantastiska projekt kollega Linda har hunnit med MASSOR under denna vecka och jag är så nöjd och glad med var vi är och att vi går mot en go-live (del två av tre) på tisdag nästa vecka med stora steg så nu tar vi helg!
 
 
Här hemma så är ljusen tända, ett gott glas vitt är upphällt i magen är massa god fredags tacos och på tvn så går Idol...FREDAG...härligt måste jag säga!
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!