Tjejer ska F-N inte vara på gymmet...

Här om dagen så fick jag en så jäkla tråkig kommentar av en kille på gymmet...jag tog en bänk och lite hantlar och störde då honom å fick höra:
 
"Tjejer ska f-n inte vara på gymmet"
 
 
När jag hörde vad han sa blev jag lite små paff...vadå ska vi tjejer inte få vara på gymmet? Varför inte då? Men istället för att bli arg och irriterad så mötte jag hans "hat" med att plocka en tygnre hantel än honom och le glatt...hatet ska aldrig få vinna - inte någon stans! Alla får göra vad de vill, älska vem man vill, se ut hur man vill, vara hur man vill - ingen ska någonsinn få säga vad jag (eller någon annan) får göra!!! 
 
 
Vill jag träna så ska jag F-N få göra det!!! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Ja då är kvällens pass avklarat och den där kommentaren jag fick här om dagen sitter lite i...det känns tråkigt! Varför ska någon annan behöva säga vad jag får göra eller inte...å varför ska jag inte få göra vad jag vill, när jag vill! GALET tycker jag! 
 
 
 
 

Hur som helst...jag är iaf klar med söndagsgträningen och en god söndagsmiddag är i magen - ni som hängt med på instagram har sett vad jag lagat...ni andra kan kolla in @angelicasvarld heter jag där.

 

Nu kör vi soffmys här hemma å laddar inför en ny vecka! Ja å han den där tråkiga mannen som hade en dålig dag då han tyckte att jag inte fick vara på gymmet...han tänker jag inte lägga en tanke till på - jag och alla andra får självfallet vara på gymmet!! Så det så! 

 

 

#1 - Anna

Men herre gud!?! Man undrar ju nästan om de menar allvar eller inte när man får en sån kommentar slängd i nyllet... Han måste ha haft en dålig dag alternativt ett dåligt liv! Go girl!

#2 - Ulrica

Ehhh what?! Vilken sten har han legat under de senaste decennierna :-((. Idiot!
Kör hårt, du inspirerar massor med din träning!
KRAM

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!