Tantsnusk på sängbordet

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
 
 
Något som böckerna om Mr Grey och Anastasia gjorde var ju att öppna upp denna changer med erotiska romaner... jag har själv läst böckerna om Mr Grey och även sett filmerna och för alla oss som gillar tantsnusk så finns det nu MASSOR av böcker att läsa!! 
 
Själv så har jag påbörjat Allt eller inget av Sveriges drottning inom romance – Simona Ahrnstedt. Inte supersnuskig men passionerad och bra! 
 
 
 
 
Tantsnusk på sängbordet - ja å här bäddade jag ner mig i söndas. Njöt av att ha helg och inget inplanerat...tänk va härligt det kan vara att få ligga i sängen och läsa en bok! Ska ta å göra det mer ofta...läsa böcker istället för att bara lyssna, det är ju något speciellt att få blädra i en bok, läsa och vända blad. Gillart! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!