Söndagsfys före söndagsmys

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Söndagkväll och jag måste säga att jag haft en så härlig söndag med finaste familjen...först en skön sovmorgon och sen godfrukost med härliga samtal innan vi åkte iväg för lite härlig shopping alla 5 - lite smått och gott fick följa med hem...väl hemma blev det lite sen lunch för att fylla på innan söndagsfysen! 
 
Mikaela begav sig ut på en runda i spåret, Tomas tog cykeln på en skön tur medans jag och Theodore tog oss till gymet. Jag körde ett tungt köttigt ryggpass - känns så skönt! Älskar att få ta ut mig ordenligt...avslutade allt med 30 min på löpbandet - så skönt! 
 
 
 
 
Träningstights med hög och skön midja HÄR, Snygg träningströja från Puma HÄR 
 
 
Nu är det dock kväll och en så god middag är i magen...Tomas lagade hel kyckling i ung. MUMS!!! Kycklingen var smaksatt med Timjan och citron - en så god kombo! Till det serverades kokt potatis, broccoli och blomkål och en smarrig sås - en perfekt söndagsmiddag!! 
 
Nu har jag krypit upp i soffan för lite härligt fredagsmys...provar en ny ansisktmask från Swiss Clinic. En sheetmask med lera...verkar lovande!! 
 
Läser man om masken så står det: 
En innovativ och kladdfri lermask berikad med peptider och Argereline som effektivt detoxar och mjukgör huden på djupet. Behandlingens kraftfulla egenskaper i kombination med lerans djuprengörande effekt gör detta till en praktisk sheet-mask som lämnar huden ren, återfuktad och förminskade porer på bara 20 minuter.
 
 
 
Nej jag är inte sur...det råkade bara bli ett veck i pannan på masken som gör att jag ser lite små grining ut! MEn vänner det bjuder jag på för denna mask är så skön! Så glad att jag klickade hem ett trepack så jag har flera att använda!! 
 
 
 
 
 
Men vänner, nu checkar jag ut, tar kväll...så jag önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen!
 
Tjingeling så länge! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!