Run Forest Run

Om det är något som jag vill utvecklas innom så är det löpningen...jag tränar mycket, försöker springa men finner liksom inte glädjen i löpning - TYVÄRR! Det ser ju så jäkla härligt ut å jag önskar att jag kunde uppskatta tiden ute i spåret...
 
Nu ska jag dock ta tag i detta - har införskaffat denna bok å ska plöja den pärm till pärm så får vi se om jag kan få lite tips på hur jag kan bli en bättre löpare!
 
 
 
 
 
 Todeloo vänner!
 
Nu har jag iaf klickat hem "Stora löparboken för kvinnor" så nu jäklar ska jag bli en bättre löpare! Det finns massa bra handfasta tips här i både på övningar, upplägg och teknik. Tror detta är en vinnare...men nu gäller det att inte bara läsa utan få till det i praktiken också!
 
 
 
 
 
#1 - dianasdrömmar

Gillar dina skor kram

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!