Måndag och den första snön

God morgon vänner!! Idag vaknade vi till en måndag där den första snön fallit under natten…ett tunt litet vitt täcke låg över marken och detta var väl starten på vintern. Tänk att vi redan är där, vinter…eller ja det kanske inte är så konstigt det är ju snart November…känns bara som det inte var allt för länge sen som det var sol värme och sommar semester.

 

Dessa månader sen sommaren har bara gått så fort…

 

 

 

 

Anyway – Måndag morgon och det är dags att ta sig mot kontoret…nu på morgonen börjar utbildningsmarathon!! Den sista delen i det projekt jag drivit går live på tisdag nästa vecka och under denna vecka så ska alla användare utbildas. Spännande, läskigt men såååå roligt! Detta är det bästa med att arbeta som projektledare – att få gå live med projekt! Att få se det man arbetat med komma till liv.

 

Så nu är det dags för mig att ta mig mot kontoret å kicka igång denna vecka!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!