Lite nytt till jul

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
 
Hello vänner!! 
 
I förra veckan så surfade jag runt efter lite julinspo och snubblade över den finste julstjärnan ever - Eldig från Watt & Veke - sååå fin å jag kunde inte motstå den så det blev ett litet klick å nu så har jag den här hemma...längtar så tills den kan hängas upp å pryda ett av våra fönster här hemma i vår lilla villa.
 
 
Tänk att vi är i slutet av oktober och november är runt hörnet...många gillar ju inte november men jag gör ju det...jag älskar att man känner att december närmar sig och att man sakta kan få smyga in lite jul - åååå ÄLSKAR julen!!  
 
Jag vill ha en riktigt klassisk gammeldags skön julkänsla med lite elegant twist. Inte så mycket julprylar direkt utan mer blommor, ljus, dofter och julbakning och julmat. Några julgrejer är viktiga givetvis för att skapa stämning men jag försöker gå mer och mer på kvalité och återanvända saker även om denna julstjärna är ny - annars så får de jag ha i lådorna räcka - klassiska enkla och vacrka ting som är jul för mig och min familj.
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!