Lite gott till kvällen - Nicecream

 
 
Todeloo vänner! 
 
Torsdagkväll och vilken lååååång dag det blev idag...M A S S O R att göra på jobbet å jag blev kvar längst å stängde stället. Sen handla på stormarknaden, hem å äta lite, baka fredagsfika till fina kollegor så nu slår jag mig ner i soffan med lite smarrig nice cream å bara är!
 
Detta är så jäkla gott - och enkelt att slänga ihop om man sitter där i soffan och är lite små sugen. Det är en nicecream på banan, hallon, cocos grädde och lakritspulver...du bara slänger ner allt i en mixer å vips så har du lite smarrig å "nyttig" glass! nom nom nom!! Det enda man behvöer göra är att frysa in banan å hallon å ha i frysen å det är ju inte speciellt svårt att göra...så finns det fryst så kan du laga detta i ett naffs. 
 
Nu blir det soffan, lite nice cream med smak av hallon och lakrits å Whalgrens Värld på tv - imorgon kör vi fredag - såååååå skönt! 
 
Ja å självklart så kommer receptet till denna smarriga sak nedan!
 
 
 
 
 
 
Till 4 Portioner
 
1 pkt frysta hallon 250 gram
1 skivad och fryst banan
1 pkt kokosgrädde (eller kokosmjölk) 250 ml
1 – 2 tsk lakritspulver

Gör så här

Skiva och frys in bananen (lägg den i en plastpåse). Det här måste du förbereda, men annars tar det bara ett par minuter att göra glassen. Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa. Lägg upp i fina skålar och ät direkt. Garnera gärna med några färska hallon. 

 

Nom nom nom !!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!