Internationella champagnedagen!

Idag firar vi...vi firar en go-live i det projekt jag leder, vi firar att det är internationella champagnedagen ja å så firar vi att det är fredag och helg på ingång! 
 
 
 
 
 
Brickan finns HÄR, Glas HÄR, ljuslykta HÄR, Glasskål med pumpor HÄR och bubblet finns på systembolaget och heter Privat och är super smarrigt!! 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
F R E D A G och helg på ingång hur fantastiskt härligt är inte det...jag är sååå enormt glad att få ha två obokade dagar med bara lata och lediga dagar - älskart!! 
 
 
Helgen är oplanerad än så länge...eller sovmorgnar och träning är inplanerat å ska hinnas med på både lördag och söndag men annars så får vi ta dagarna som de kommer - lovely! 
 
 
 
 
Nu ska jag ta och logga ut å poppa denna godsak å skåla in helgen...så vänner en fin helg önskar jag er så syns vi imorgon igen! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!