Husmorstips - Ingefärsshot

Höst, rusk å kyla på ingång då gäller det att göra ALLT för att hålla basiluskerna borta...här hemma blir det att bosta imunförsvaret med mitt bästa husmorstips - ingefärsshot! Jag har gör detta varje höst och denna hösten är inget undantag...det huttas ingefärsshot varje morgon och idag så preppade jag en ny laddning! Det finns nämligen INGEN tid att bli sjuk nu...det är fullfart mot produktionssättning i de projekt jag leder så jag MÅSTE finnas på kontoret då det är MASSOR att göra.
 
 
 
 

Angelicas Ingefärsshot

 

En stor knöl färsk ingefära

1 l vatten

2 st citroner

ev honung 

 

Hacka ingefäran grovt och lägg den i vattnet i en smothie blender. Mixa blandingen ordentligt och låt den sen stå och dra i ca 60 min, mixa sen igen och låt stå och dra i ca 30 minuter.  Sila av ingefäran och pressa sedan i citronerna. Häll upp i en flaska som du förvarar i kylskåpet. Psst - tycker du att det är för surt kan du blanda i honung efter smak! 

 

 
 
Ja nu ska det här shottas så vi håller oss friska trots höst, rusk och basilusker! 
 
 
#1 - iseedee

Den ser god ut, men kan tänka mig att den smakar starkt. :P

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!