Höstens färg - senapsgult!

Godmorgon vänner - FREDAG idag å det har nog aldrig varit mer välkommet! Denna vecka har varit minstasagt hektisk på jobbet då jag och min fina kollega hållit i utbildning alla dagar denna vecka i det system vi utvecklat - pust! idag är dock sista utbildningen för denna gång och sen så blir det helg! 
 
Whoop Whoop
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ovan har ni mig, dagens bloggerska, redo för fredag och i höstens IT färg - senapsgult. Denna färg dyker upp överallt å jag måste säga att jag älskart - tycker att det är snyggt med gult å speciellt denna lite mer senapsgula. Höstigt och snyggt!
 
 
 
Nä vänner nu är det dags att åka mot kontoret, riva av denna dag så vi snart får gå hem och ta helg! Åhhhh så skönt! L Ä N G T A R!
 
Önskar er en fin dag så syns vi senare igen! 
 
 
 
 
#1 - iseedee

Väldigt snygg kjol! =)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!