Hello Weekend

Då har vi fredagkväll och helg på ingång! Känns helt fantastiskt! 
 
Denna vecka har varit hektiskt och jag har haft fullt upp men det har gått bra, vi har levererat det vi ska i vårt projekt och vi är flera milstolpar närmare produktionssättning och go-live!! En grymt härlig känsla! Ja å det är enormt härligt att kunna gå på helg utan att känna att en massa jobb måste göras...
 
 
 
 
Hello alla fina fredagsbloggisar!! 
 
ÄR ni redo för helg? Det är jag...känns så fantastiskt med lite lediga dagar...hade gärna haft en vecka eller två ledigt med en helg duger bra det med! Är glad för det "lilla"....Nu har vi tänt massa ljus här hemma, hält upp lite gott i glaset och njuter av att ha helg å ledigt tillsammans! Den bästa kännslan ever! 
 
Barnen har lovat att laga middag idag så jag å maken får njuta av att bara sitta ute i vardagsrummet, sippa på ett glas gott, njuta av en härlig spellista som går på Sonosen å bara landa - det här med lite större barn är fantastiskt! Tänk att dom städat huset idag å nu ska laga mat å att vi föräldrar bara får vara - det är en bra arbetsfördelning en fredag...så tacksamt att vi hjälps åt här hemma! 
 
 
 
 
 
 
Ja och där på skänken i den vackra vasen ii serien City Lights från Louise Roe står helgens snittisar...vackra grå/blå/gröna hortensior...så vackra! Ska fösöka å torka dem så jag kan njuta länge av dem! Ja å så har vi tänt doftljus också...älskar dessa doftljus från Voluspa. Köper mina HÄR...det brukar vara bra priser och jag bara MÅSTE fylla på mitt lager nu när mörkret faller på...älskar ju ljus å  här hemma brinner det MÄNGDER varje kväll! LOVELY! 
 
 
 
 
Nä vänner nu önskar jag er en fin kväll, en härlig helg nu ska jag fortsätta att njuta av att bara vara...vi syns imorgon igen - då är det fotbollscup för lilleman sen ska ett pass på gymmet klaras av innan vi ska däcka i soffan framför så mycket bättre...ja men först så kör vi taco-fredag å Idol på tv - känns fantastiskt det med! 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!