Gymmet är avklarat!

 Inlägget innehåller annonslänkar
 
Snyggaste träningstightsen HÄR, Croptop HÄR - så sköna träningskläder!! Så löp och köp - ni kommer INTE bli besvikna! 
 
 
Då var jag hemma från gymmet och dagens träning - gud så skönt det är att få röra på sig. Även om jag nu har MASSOR att göra på jobbet å så tummar jag inte på den där tiden på gymmet. Det är min meditation...min tid att vara i nuet, vara härvarande, närvarande och inte tänka på något annat än träning...älskart!! 
 
 
Idag så blev det inte ben som ovan (det vart det i lördags) idag så körde jag något som hette Booty Move som är ett pass där man fokuserar på att tränina rumpa och lår. Man använder sig av loopbands och den egna kroppsvikten i ett tidseffektivt och ösigt 30 minuterspass - det var ett sååå bra pass och JA rumpan och benen fick sig en rejäl genomkörare!! Gött - detta kommer jag köra flera gånger! 
 
Efter Booty Move passet så gick jag direkt över till ett box pass - det är så jäkla bra och rolig träning å att få dunka av sig lite frigör så mycket härliga endorfiner - älskart! 
 
Ja så nu sitter jag här i soffan och är trött, slut men så lycklig - dessa träningspass - love them!! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!