Gräsänka...

 
 
Todeloo vänner!
 
Ja här ligger jag  och bara ligger...Maken är på Friends å tittar på AIK som spelar, killarna är i London med sin pappa...Mikaela åkte till sin mamma idag och ska sen fira höstlov hos Farmor och Farfar...så ja jag är gräsänka! 
 
Jag har varit iväg och tränat på gymmet, det var medlemskväll med Halloween tema idag så allt var lite extra - kul å svettigt! 
 
 
 
 
Nu har jag dock hoppat i pyamasen och ligger här och sippar te och bara är...lite skönt men ensamt så jag ska ta å dra igång jobbdatorn å få lite gjort när jag ändå är ensam. Gäller att passa på när man kan fälla upp datorn å göra lite nytta utan att det tar tid av "tillsammanstiden med familjen". 
 
Så vänner jag önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
 
 
 
#1 - Camilla Persson

Vad mysigt, skönt med liten egentid ☺️

#2 - Ulrica

Så himla mysigt att krypa upp i soffan så :).
KRAM

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!