Grannfejden 2018

Då var det dags för årets mest prestigfulla golftävling grannfejden!! En golftävling mellan oss grannar här på gatan istan! 
 
SPÄNNANDE!!!
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner!
 
 
 
Ja idag så smäller det...golftävling och det ska bli såååå kul!! Jag har vunnit denna tävling en gång tidigare (år 2015) å jag skulle gärna kamma hem bucklan igen men det är svårt - jag är ensam tjej har ca 18 i handicap och de jag spelar mot 3 herrar med handicap på ca 10 i hcp å sen min Tomas som är superduktig å bara har 5 i hcp...ja och så är en av sönerna till en av våra grannar med å han kan vara farlig!!
 
Hur som helst, vi ha en fin dag framför oss...solen skiner över golfbanan så nu ska vi ta å spela lite härligt bra golf!! 
 
 
 
 
 
 
 
Whoop whoop - nu kör vi!!
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!