Frusen men lycklig...

Idag har jag hängt med Olliwer som spelat fotbolls cup...han har provtränat med Hammarbys pojkar 06 i två veckor och fick idag spela tre matcher under en cup för att se om han kan ta en plats i laget. Grabbarna spelade så bra och Olliwer gjorde bra ifrån sig...det är svårt att spela med nya medspelare, i ett nytt lag för första gången men det gick bra! Han var duktig! Så nu får vi se om han får meddelande om att han får en plats i laget eller ej - spännande!! 
 
 
 
 
Själv så har jag stått vid sidlonjen i snöblandat regn, blåst å sådär 2-3 grader...jag har frusit som en tok men varit så glad och lycklig då jag sett hur glad lilleman har varit! Älskar att se mina bran glada å göra de dom älskar! 
 
 
Nu är jag dock hemma å sitter här i soffan med ett glas gott, en brasa som brinner och massa ljus tända - det behövs då jag är kall hela vägen in i benmärgen...Tomas står ute i köket och rör ihop en god risotto med sparris och spelnat och till det får vi kyckling - nom nom nom! 
 
 
 
Nä vänenrnu måste jag logga ut då maken ropar från köket att maten är klar...ska bli så gott! Är vrål hungrig!! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen!
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!