Ett nytt mål med träningen - pullups!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Om det är något som jag ALLTID velat kunna göra så är det Pullups - det ser så grymt coolt ut! Man behöver en stark rygg, starka axlar och inte vara sned tränad som jag är med en starkare höger sida än vänster...men skam den som ger sig - jag ska klara att göra en strikt pullup - det ska jag...sen så blir nästa mål att kunna göra flera på raken...
 
 
 
Träningskläder finns HÄR - det finns sååå mycket snyggt! 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja detta med att kunna göra en Pullup är verkligen ett bra mål att ha - det tvingar mig att träna axlar och bröst som jag ogillar (läs hatar) - jag har även lagt på övningar som att hänga och sakta aktivera musklerna man ska använda...ja å på det så använder jag gummiband för att få en liten pusch uppåt så att jag ska klara av pullups...jag SKA klara av detta!
 
 
Vänner tränar ni? Vad har ni för mål med er träning? 
 
Ja detta med Pullups är ju ett av mina många mål men fler mål finns det för 2019 å jag lovar att jag ska dela med mig av mina träningsplaner när jag är redo för det! 
 
 
#1 - anneli

Grymt mål!
Mitt mål är att kunna göra raka fina knäböj igen efter min ljumske fick stryk i en olycka förra året. Men det kommer :)

#2 - Erica

Superbra mål! Jag jobbar själv på att kunna göra pullups för tillfället. :}

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!