En vanlig morgon...

 
 
Ja hur ser en vanlig vardagmorgon ut igentligen...jag är ju ingen morgon människa så jag är både trött och otrevlig när jag vaknar - tyvärr!! Jag kan liksom inte göra något åt det...jag behöver få vakna innan jag är social å trevlig. 
 
 
Men anyway...här kommer min morgon:
 
Kl 06:40 ringer klockan för första gången...jag stänger av den och somar om.
 
Larm nr 2 ljuder 06:50 vid den här tiden så hör jag slamrande ute i köket då både barnen å Tomas är uppe - jag stänger dock av klockan och somnar om.
 
Larm nr 3 ljuder vid 07:00 nu kanske jag vaknar till liv lite lätt...jag får även kaffe serverat vid sängen av Tomas som smyger in och ställer koppen på mitt nattygsbord. Oftast så vaknar jag till liv lite lätt här, börjar sippa kaffe och scrolla lite på instagram...när klockan slår 07:10 så ringer larm nr 4 och jag inser att jag tyvärr måste ta mig ur sängen.
 
Jag beger mig mot badrummet för att tvätta av ansiktet och sedan ut till köket för att fylla på kaffe kopp nr 2. Jag  passar också på att få i mig en linfröshot och en ingefärsshot. Linfröna äter jag för att det är bra för magen...tarmarna får jobba lite extra och då blir magen glad. Jag och ingefärsshoten för att hålla basiluskerna borta.
 
Men när kaffekoppen är full å shottandet är avklarat så är det dags att gå och botanisera i garderoben, hoppa i lite officekläder - oftast blir det jeans, någon överdel och kavaj eller kanske en kjol och en tröja...när kläderna är på så ska fejset och håret fixas - ja å detta är nog det på min morgon som går snabbast. 
 
Att sminka mig på morgonen gör jag på max 5 minuter å sen så drar jag en bordste genomhåret borstar tänderna  och efter det så är det dags att bege sig mot kontoret å då brukar klockan stå på ca 07:40...
 
Så ja jag är ganska snabb på morgonen!! 
 
Vänner hur ser era mornar ut? Har ni svårt att komma upp som jag? Ställer ni många larm? Berätta gärna - det är ju så roligt! 
 
 
 
 
#1 - anneli

Imponerad att du kan snooza. Jag HATAR det :)

#2 - Ekenäsliv

Hallå där snäckan,
Skönt att höra att de finns fler... Jag är inte heller särskilt morgonpigg av mig.
Dessutom sover jag ganska illa nu så jag skyndar inte upp, för jag behöver ju inte det heller än.
Men, jag har slutat snooza, för det är ju bevisat att man bara blir tröttare av. Och det har du säkert hört redan, så jag kommer inte med några pekpinnar.
Men för min del så blir det definitivt bara värre, så om klockan ringer så går jag upp. Vaknar till och sträcker på kroppen (är så sjukt stel) och sen viker jag undan täcket och hoppar i morgonrocken fort som sjutton.
Just nu tränar jag varje dag, om inget annat krockar - sjukhusbesök eller så - så jag drar på träningskläderna och går till gymmet. Försöker få i mig någon form av energi innan jag går.
Men himmel va snabb du är!!! Jag som knappt har något hår att fixa är knappt så snabb ;-)))
Kommer du på fredag??
Ta hand om dig!
Kram Anna

#3 - Veronika

UNDERBART- att höra att man inte är ensam om att vakna och känna sej som världens tröttaste och tjurigast. Bara att få upp ögonlocken på morgonen kl 06:30 är ju en fasa. Trodde det skulle bli bättre med åldern(52 år) men inte har det hjälpt.Jag har turen att ha världens bästa man som bjuder frukost på sängen på helgen och på vardagarna hör jag han ropar frukost!! Det är då jag inser att jag får kravla mej ur sängen. Efter lite kaffe och en snabb morgonpromenad med hundarna är faran över att prata med mej :) Kramen

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!