En Flowerpot VP3 har flyttat in här hemma

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Som ni vet så är jag älskar jag lampor. Det finns inte mycket anant som kan ge ett rum det där lilla extra. Sen så finns det ju så enormt mycket fint ute i butikerna...allt från klassiker till mer moderna lampor. Själv så har jag hunnit samla på mig några fina klassiska lapor genom åren å nyast in i familjen är denna nedan - en snygg snygg Flowerpot VP3 i matt grått. Denna fining är formgiven av Verner Panton och är en verklig designikon. Den formgavs 1969 av Verner Panton och är namngiven efter Flower Power-epoken. 
 
 
Vas HÄR, Lampa HÄR, Glas kruka HÄR
 
 
Ja världens finaste lampa har flyttat in här hemma en Flowerpot VP3 i matt grått - visst är den snygg!! Jag tokälskar den! Tycker att den är klassisk, enkel men ändå sådär med en twist...like it alot!
 
Det där med belysning är ju så viktigt speciellt så här års...vi behöver många ljuspunkter i våra hem och nu så har köket fått en fin ny lampa som kan lysa upp i vinter mörkret! HÄRLIGT!! 
 
 
 
 
Nä vänner tisdagkväll och jag är precis hemkommen från träning med lilleman. Han provtränar i ett nytt lag och självkalrt så hängde denna mamma med...vill ju gärna se hur det går, hur laget är...ja ni vet ha lite koll. MEN nu är vi hemma och jag är vrålfrusen, så kall, hela vägen in i benmärjen...det börjar bli riktigt ruggigt ute!! 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!