En Bianca Ingrosso keps och ett rosa band...

I helgen som var så köpte jag en snygg "Emil keps" men i lite mer vinter stuk - jag tok Ä L S K A R den...tycker den är jätte fin å jag känner mig lite små snygg i den om jag får säga det själv. Men i morse så frågade jag sonen - han som snart blir 15 - vad han tycker, om han gillar den. Han sa: Mamma det ser ut som något som Bianca Ingrosso kunde ha på sig... Så ja, det får väl vara så, en Bianca Ingrosso keps som jag tänker rocka i höst och vinter. Så det så! 
 
 
 
Men vänner vad säger ni? 
 
Hiss eller Diss?? 
 
 
 
 
 
 
Kepsen har jag köpt på Lindex för ynka 150 kr ett kap - TIPS TIPS!! 
 
 
 
 
Men nu var det ju inte kepsen vi bara skulle prata om...utan vi skulle prata om något M Y C K E T viktigare nämligen oktober månad och med det den rosa månaden vi är inne i! 
 
 
Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj är igång och jag har självfallet köpt mitt års Rosa Band som är designat av Bea Szenfeld och jag tycker att det är super fint...ja å så går ju pengarna oavkorttat till Rosabandet kampanjen och forskningen kring att bota bröstcancer vilket jag mer än görna stöttar!
 
 
Trots att forskningen har gått framåt så dör ca 1400 kvinnor av bröstcancer varje år...så varje krona till forskning behövs...så hjälp till du med!  Bara tillsammans kan vi besegra cancer och 40 kr har nog de flesta råd att avvara...för 40 kr är precis vad ett rosa band kostar och du köper det på ICA, Apotek Hjärtat,XXL och Lindex
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!