Black Friday närmar sig!!

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med theblackfriday.se

  

Black Friday närmar sig med stormsteg! Bästaste shoppingdagen EVER!! Den 23 november smäller det så var redo! Årets största shopping helg kickar igång och med det julshoppingen!! 

 

Whoop Whoop!

 

 

 

Black Friday kommer från USA och är den dag som infaller dagen efter Thanksgiving…det är den fredagen tillsammans med måndagen tre dagar senare (kallas Cyber Monday) som kickar igång julhandeln i USA. Som tur har nu denna fantastiska shoppingdag tagit sig över atlanten och kommit hit till Sverige. Jag tror att vi har nätshoppandet att tacka för detta då denna företeelse är just störst på nätet. 

 

Men varför kallas det Black Friday då?? 

 

Jo den ”Svarta fredagen” är perfekt placerad för att vara den ultimata handlardagen. Dagen innan black fridsy dvs på thanksgiving är man ledig i USA och en del företag och myndigheter låter fredagen bli en ledig klämdag för sina anställda. Dessutom är det ungefär en månad kvar till jul – det vill säga perfekt tid för många att börja göra sina julklappsinköp.

 

När handeln insåg detta och kom med lockande reapriser började ännu fler människor ge sig ut i affärerna under fredagen. Alla dessa fotgängare och bilister skapade på olika håll i USA ett enormt trafikkaos just denna dag. Den täta och stressade trafiken ledde till många olyckor, och därför började polis, tidningar och till sist allmänhet att kalla dagen för Black Friday – alltså helt enkelt en återkommande svart dag i trafiken.

 

Med den nu tilltagande hysterin kring dagen finns det även andra orsaker att fortsätta kalla den svart – varje år skadas personer i trängsel och bråk i butikerna, och det finns även personer som omkommit till i samband med Black Friday-reorna. Med en googling får man snabbt fram videoklipp med absurda situationer där folk kliver över varandra för att komma in i butiker och slåss för att få tag i den sista utreade tv-apparaten. Så jag sitter hemma i soffan och Black Friday fyndar - nätbutikerna har nämligen MÄNGDER med erbjudanden!! 

 

 

 

 

Själv så gjorde jag flera fynd och klickade hem massor av julklappar till barnen under förra årets BlackFriday! Jag hittade både Ralph Lauren kalsonger och GANT tröjor till killarna för halva priset och Tommy Hillfigger underkläder och en snygg Polo Sport tröja till Mikaela för halva priset det med. På det så klickade jag hem parfymer och nya mobilskal till super bra priser till barnen - så mitt tips är helt klart att passa på att försöka göra lite klipp under denna fredag. 

 

Sen så vet jag att många drar igång å kör lite BlackFriday hela veckan så om man börjar ha koll redan på måndag den veckan så missar man inget - det finns en toppen sida som har koll på ALLA Black Friday erbjudanden och så fort alla erbjudandena blivit godkända så uppdateras sidan. Klickar ni sen på länkarna så kommer ni direkt in till rean på respektive nätbutik - hur bra! 

  

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med theblackfriday.se

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!