Att äta rent

 
 
 
Jag är i stort behov av att fylla på med goda saker när jag tränat...jag behöver verkligen energin det ger, kroppen skriker efter M-A-T men jag har mer och mer börjat tänka på vad jag stoppar i min kropp. Jag vill ge den bra mat, bra näring och så ren mat som möjligt...
 
 
 
Därför blir det allt som oftast att jag äter ekologiska osaltade riskakor med hemagjort mandelsmör och banan på...så gott och det innehåller A-L-L-T kroppen behöver efter träning. Goda fetter från mandelsmöret, kolhydrater från bananerna och på det lite färskpredssad jos med massa goda vitaminer - vad mer kan kroppen behöva!
 
 
 
 
 
 

Du behöver:

3-4 dl hel mandel

4 nypor flingsalt

½ dl rapsolja

Gör så här:

Häll mandlar, salt och rapsolja i en matberedare, låt mixern gå några minuter tills du fått till en krämig konsistens. Häll upp i en ren glasburk och förvara i kylen.

Enkelt va!

 

Vänner ni bara MÅSTE prova detta - så gott, så enkelt och så rent och bra för kroppen...perfekt mellis eller som energi påfyllning efter ett pass på gymmet! 

 

 

#1 - Sara Ekman

Så gott :)

#2 - AnnaSmyckeform

Måste bara tipsa om Maria Borelius bok Hälsorevolutionen om du är mer intresserad av att äta rent. Jag läste den på Storytel och den finns nog på fler såna tjänster.
Kram!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!