Run Forest Run

Om det är något som jag vill utvecklas innom så är det löpningen...jag tränar mycket, försöker springa men finner liksom inte glädjen i löpning - TYVÄRR! Det ser ju så jäkla härligt ut å jag önskar att jag kunde uppskatta tiden ute i spåret...
 
Nu ska jag dock ta tag i detta - har införskaffat denna bok å ska plöja den pärm till pärm så får vi se om jag kan få lite tips på hur jag kan bli en bättre löpare!
 
 
 
 
 
 Todeloo vänner!
 
Nu har jag iaf klickat hem "Stora löparboken för kvinnor" så nu jäklar ska jag bli en bättre löpare! Det finns massa bra handfasta tips här i både på övningar, upplägg och teknik. Tror detta är en vinnare...men nu gäller det att inte bara läsa utan få till det i praktiken också!
 
 
 
 
 

Till pappa på farsdag

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Farsdag närmar sig med stormsteg och självklart så måste ju pappan i huset hyllas! Här hemma så blir det alltid med frukost på sängen, paket och massa kramar och pussar - men det är ju alltid samma visa, vad ska pappan i huset få? Pappan här hemma ÄLSKAR ansiktsprodutker så jag kanske ska klicka hem flera sånna och göra en fin korg med härligheter!
 
 
 

This post contains adlinks from AdviralFace Wash / Eye Roll-on / Berd Balm / Face Scrub / After Shave Balm / Berd Oil / Anti-Age Moisturizer

Gräsänka...

 
 
Todeloo vänner!
 
Ja här ligger jag  och bara ligger...Maken är på Friends å tittar på AIK som spelar, killarna är i London med sin pappa...Mikaela åkte till sin mamma idag och ska sen fira höstlov hos Farmor och Farfar...så ja jag är gräsänka! 
 
Jag har varit iväg och tränat på gymmet, det var medlemskväll med Halloween tema idag så allt var lite extra - kul å svettigt! 
 
 
 
 
Nu har jag dock hoppat i pyamasen och ligger här och sippar te och bara är...lite skönt men ensamt så jag ska ta å dra igång jobbdatorn å få lite gjort när jag ändå är ensam. Gäller att passa på när man kan fälla upp datorn å göra lite nytta utan att det tar tid av "tillsammanstiden med familjen". 
 
Så vänner jag önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
 
 
 

Måndag och den första snön

God morgon vänner!! Idag vaknade vi till en måndag där den första snön fallit under natten…ett tunt litet vitt täcke låg över marken och detta var väl starten på vintern. Tänk att vi redan är där, vinter…eller ja det kanske inte är så konstigt det är ju snart November…känns bara som det inte var allt för länge sen som det var sol värme och sommar semester.

 

Dessa månader sen sommaren har bara gått så fort…

 

 

 

 

Anyway – Måndag morgon och det är dags att ta sig mot kontoret…nu på morgonen börjar utbildningsmarathon!! Den sista delen i det projekt jag drivit går live på tisdag nästa vecka och under denna vecka så ska alla användare utbildas. Spännande, läskigt men såååå roligt! Detta är det bästa med att arbeta som projektledare – att få gå live med projekt! Att få se det man arbetat med komma till liv.

 

Så nu är det dags för mig att ta mig mot kontoret å kicka igång denna vecka!

Tjejer ska F-N inte vara på gymmet...

Här om dagen så fick jag en så jäkla tråkig kommentar av en kille på gymmet...jag tog en bänk och lite hantlar och störde då honom å fick höra:
 
"Tjejer ska f-n inte vara på gymmet"
 
 
När jag hörde vad han sa blev jag lite små paff...vadå ska vi tjejer inte få vara på gymmet? Varför inte då? Men istället för att bli arg och irriterad så mötte jag hans "hat" med att plocka en tygnre hantel än honom och le glatt...hatet ska aldrig få vinna - inte någon stans! Alla får göra vad de vill, älska vem man vill, se ut hur man vill, vara hur man vill - ingen ska någonsinn få säga vad jag (eller någon annan) får göra!!! 
 
 
Vill jag träna så ska jag F-N få göra det!!! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Ja då är kvällens pass avklarat och den där kommentaren jag fick här om dagen sitter lite i...det känns tråkigt! Varför ska någon annan behöva säga vad jag får göra eller inte...å varför ska jag inte få göra vad jag vill, när jag vill! GALET tycker jag! 
 
 
 
 

Hur som helst...jag är iaf klar med söndagsgträningen och en god söndagsmiddag är i magen - ni som hängt med på instagram har sett vad jag lagat...ni andra kan kolla in @angelicasvarld heter jag där.

 

Nu kör vi soffmys här hemma å laddar inför en ny vecka! Ja å han den där tråkiga mannen som hade en dålig dag då han tyckte att jag inte fick vara på gymmet...han tänker jag inte lägga en tanke till på - jag och alla andra får självfallet vara på gymmet!! Så det så! 

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!