Till pappa på farsdag

Inlägget är ett reklamsamarbete med Happy-day.se 

 

Ja bilden nedan är från förra årets farsdag då vi firade pappan här i huset ordentligt. Han väcktes med frukost på sängen, paket och massa med kramar och kärlek - en toppenstart på farsdag i vår lilla villa!

  

Todeloo vänner!  

 

Men det var förra året nu är förberedelserna inför årets farsdag som är på söndag i full gång, jag ÄLSKAR ju att hålla på och fixa och dona inför högtider å inför farsdag är det ingen skillnad. Det planeras presenter, mys och god middag med gott vin - allt för att pappan i huset ska få en så härlig dag som möjligt! Vi vill ju att han ska veta hur mycket vi uppskattar honom, allt han gör för oss och hur bra han får oss att må...så en dag som är bara pappan i husets känns lite extra härligt! 

 

 

 

Vänner firar ni farsdag hemma?

Hur gör ni det i så fall? Är det med paket och presenter som här hemma eller gör ni på något annat sätt - berätta gärna bland kommentarerna! Det är ju så roligt att få höra hur andra gör!! 

 

Vänner - firar ni med paket och presenter så har måste ni kolla in hos happy-day.se en så härlig sida där man kan klicka hem fantastiska upplevelsepresenter till pappan i huset! 

 

Här hemma har vi nämligen kommit upp i den där åldern då man har de mesta, å det man inte har det köper man så presenter är svårare å svårare att få till…så det där med upplevelsepresenter - sååå kul!! 

 

Koden Angelica20” ger dig 20% rabatt på alla härliga upplevelser, dock kan rabatten inte kombineras med andra erbjudanden. Koden är giltig fram tills den 11/11 - så nu kan du inte missa den där presenten till pappa på hans dag!

#1 - Sara Ekman

Jag ska bjuda min pappa på restaurang på Fars Dag :D

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!