Snart står amaryllisen i blom

inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Nu är det nära...de där knölarna som fick flytta in för någon vecka sen har vuxit sig långa å ståliga och snart...snart står vackra vita amaryllisar i blom här hemma! Denna fantstiskat vackra och så juliga blomma!
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja där på skänken står den lilla fina innhomhus granen och mina fina amaryllisar som snart brister ut i blom - stänglarna (heter det så) på blommorna har blivit så långa att jag har fått knyta ett sidenband runt dem för att de inte ska välta...men vist blev det fint! En liten extra touch...så fint! 
 
 
 
 
Kruka HÄR, Doftljus HÄR, ljuslykta HÄR
 
 
Vänner, nu är jag hema efter kvällens träning - idag blev det 30 min på löpbandet och sen ett pass boxning - så kul men ack så jobbigt!! Jag är så trött i kroppen kan jag lova! Så jag önskar er en fin kväll så syns vi senare igen!
 
 
#1 - B

Fint!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!