Ölkalender till maken

Alla i familjen UTOM pappan har julkalender...så det var vi ju bara tvungna att åtgärda...sagt å gjort. Det blev till att fixa en öl-kalender dvs en adventskalender med öl - det är allt från lokalt producerad IPA till alkoholfri öl köpt på stormarknaden - så ja det finns lite av allt. Ett så lite roligt sätt att få räkna ner till jul! 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja så när maken kom hem här i fredags så hade vi fixat en kalender åt honom...vinkylen var full med olika öl alla märkta med en fin lapp med dagen då just den dagen som den ölen ska drickas...
 
 
 
 
Ja å nr 24 - då blir det en öl som heter snöfall -  en pepparkakig brown ale - vad kan passa bättre!
 
 
 
Så nu längtar han precis lika mycket som resten av familjen på att det ska bli 1 december så att man får börja öppna sina adventskalendrar å räkna ner till jul!
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!